Taxi Alsóörs

Online taxi rendelés

Applikáció letöltés itt

Elérhetőség

Írj nekünk üzenetet!

Amennyiben egyedi ajánlatot kérne, vagy további kérdései maradtak, keressen minket bizalommal!

Balatonfüredi járás:
Alsóörs, Aszófő, Balatonakali, Balatoncsicsó, Balatonfüred, Balatonszepezd, Balatonszőlős, Balatonudvari, Csopak, Dörgicse, Lovas, Monoszló, Óbudavár, Örvényes, Paloznak, Pécsely, Szentantalfa, Szentjakabfa, Tagyon, Tihany, Vászoly, Zánka

Taxi szolgáltatás Alsóörsön

Alsóörs egy gyönyörű település a Balaton északi partján, ahol sok turista és helyi lakos is igénybe veszi a taxi szolgáltatást. A taxi szolgáltatás rendelés, foglalás, előrendelés módjai a következők:

Rendelés

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a taxi szolgáltatás igénybevételének Alsóörsön a rendelés. Ezt telefonon, online, vagy mobilalkalmazáson keresztül tehetjük meg. A rendelés során meg kell adnunk a felszállási és a célállomást, valamint a kívánt időpontot és az utasok számát. A rendszer automatikusan kiválasztja a legközelebbi és legmegfelelőbb taxi szolgáltatót, és elküldi a visszaigazolást. A rendelés díja a távolság és az időtartam alapján kerül kiszámításra.

Foglalás

Ha előre tudjuk, hogy mikor és hova szeretnénk utazni Alsóörsön, akkor érdemes foglalni a taxi szolgáltatást. A foglalás előnye, hogy biztosíthatjuk magunknak a kívánt időpontot és útvonalat, valamint kedvezményes árat kaphatunk. A foglalás módja hasonló a rendeléséhez, csak a foglalás gombot kell megnyomnunk, és meg kell adnunk a foglalás időtartamát. A foglalás díja a rendelés díjának egy részét képezi, amit előre kell fizetnünk.

Előrendelés

Ha nem akarunk foglalkozni a rendelés vagy a foglalás részleteivel, akkor választhatjuk az előrendelés lehetőségét is. Az előrendelés azt jelenti, hogy rendszeresen igénybe vesszük a taxi szolgáltatást Alsóörsön, például munkába járáshoz, bevásárláshoz, vagy orvosi látogatáshoz. Az előrendelés során meg kell állapodnunk a taxi szolgáltatóval a rendszeres időpontokról, útvonalakról, és árakról. Az előrendelés díja havi vagy heti bérlet formájában kerül kifizetésre.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top